pityesz konyhája

pityesz konyhája

Kaszinó tojás.

2024. november 07. - Pityesz konyhája

Legutóbb a francia salatáról irtam így nem maradhat el a kaszinó tojás sem.Először a tojásokat enyhén sós vízben meg főzzük.Majd ha kemények lehűtjük és megpucoljuk öket.Ha ez kész óvatosan félbe vágjuk őket és a sárgáját egy keverő tálba tesszük.Ha ezzel is megvagyunk hozzá adunk 2 evőkanál szoba hőmérsékletű vajat vagy margarint,egy evőkanál tejfölt,egy evőkanál majonézt és némi sót vagy vegetát.Ezután ezt jól elkeverjük és a tojás fehérjébe vissza töltjük. Ha töltés közben egy két fehérje elreped a tojáskrémhez keverjük.A megmaradt tojás krémet szendvicsre kenjük vagy töltelékként felhasználjuk.Jó étvágyat hozzá.

Ú

A bejegyzés trackback címe:

https://p-k13-.blog.hu/api/trackback/id/tr3418725916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása